Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Gevaarlijke lerarenkamer


Vorige week vrijdag maakte ik in de lerarenkamer een praatje met een gehelmde Linda. Ze vindt het blijkbaar nodig om ook in de lerarenkamer haar fietshelm op te houden. Misschien wil ze een nieuwe mode lanceren?

Hard tegen onzacht

Wat was er even voordien gebeurd?

Hilde en Linda waren samen met Hannelore bezig om kaartjes te controleren voor de nieuwe materialendoos 2.2. Er viel een kaartje op de grond, ze bukten zich allebei op hetzelfde moment om het op te rapen en botsten daarbij met hun hoofden tegen elkaar.

Waarop Linda besloot om voortaan altijd haar helm te dragen .... als Hilde in de buurt is.

Nieuwsjes

Vanmorgen en vanmiddag stond Annik weer voor de klas. Welkom terug Annik. Lindsay en Hans die haar vervingen, kregen een mailtje met dank voor hun puike werk. 

Morgen gaan we met ons allen naar de Bonski's. Hun broodjes zijn besteld, fruit en fruitsap staan klaar, morgen maak ik een thermosje koffie en thee ( met honing ) voor de mannen. We gaan ze een beetje in de watten leggen zodat ze nog beter zingen. De dochter van Linda heeft drie boeketjes gemaakt en de jonge gasten van AFS gaan die 's avonds afgeven. Onze voltallige directie komt ook kijken, Dirk zal 's namiddags een woordje doen. Jullie hebben natuurlijk jullie cursisten enthousiast gemaakt. Het wordt vast en zeker een fijne muzikale dag, ideaal voor het SNT-groepsgevoel. We gaan samen op stap .... luisteren ... en zingen.

Hieronder kan je enkel sfeerbeelden van twee jaar geleden bekijken. Als je klikt op de foto's, dan zie je ze in het groot.

lieve groeten,

Leen