Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Bijscholingsdag NT2 10 juni 16

Vlieg mee naar SNT, onder dit motto is er op 10 juni 2016 een bijscholingsdag ten huize van SNT, Arsenaalstraat 4. Niemand geeft NT2 die dag.

Normaal zijn we om de twee jaar te gast op de trefdag van het Huis van het Nederlands, in het Boeverbos. Altijd interessant en heel leuk om veel collega's uit onze provincie te ontmoeten. Helaas was er dit jaar geen tijd om deze dag te organiseren. Dus moesten we zelf aan de slag.

Ik hoop dat jullie het programma boeiend vinden. Er zijn externe sprekers, Evgenia Krylova van het Huis van het Nederlands, iemand van deSOM, Annemie Decavele van ILT Leuven. Daarnaast kunnen jullie ook genieten van wat onze eigen collega's te bieden hebben en dat is heel veel. 

We proberen er ook een leuke ontmoetingsdag van te maken. Croissantje voor vroege vogels, samen alles klaarzetten ( ahum ), broodje over de middag, dessertenbuffet ( met jullie creaties! ), samen opruimen ... In de pauzes kan je grasduinen in onze bibliotheekboeken.

Lees wat de workshops te bieden hebben, bekijk het programma en maak je keuze. Inschrijven gebeurt op deze site met het inschrijvingsformulier ( met dank aan mijn echtgenoot ). Woensdagavond 8 juni om 20u is de deadline. Snik, snik ... geen broodje ...

Als je ingeschreven bent, krijg je op de pagina zelf een bevestiging. Je kan echter niet meer wijzigen achteraf en je kan ook je inschrijving niet zien. Het aantal deelnemers bij de workshops van Annemie Decavele is beperkt tot 25. Zodra dat aantal bereikt is, zet ik VOLZET op de site. Maar er zijn gelukkig interessante en leuke alternatieven.

Ik wens jullie nu al een boeiende toffe dag toe,

Leen