Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Afscheid van Piet

SNT Piet
Piet gaf dinsdagnamiddag zijn allerlaatste les in SNT. Dat konden we niet ongemerkt laten passeren. Leen en Hilde staken de koppen bij elkaar. Hilde trommelde de collega's op en om 13.30 stonden we paraat in 106, Nancy, Jill, Lucie, Dirk en An kwamen ook meedoen.

Al zingend trokken we de klas van Piet binnen. Hilde had een quiz gemaakt, vragen als: welke oude doos is de favoriet van Piet? Welk werk doet Piet het liefst en welke Piet is de mooiste: Brad Piet, Zwarte Piet of onze Piet ... werden vlot beantwoord door de cursisten en de collega's.

Tijdens het zingen van Alle mooie mannen zijn zo lelijk .... als wij jou zien, ontpopte Piet zich tot een dansend slangenmens. Nancy trakteerde Piet op een koffietje met eclair en de directeur gaf hem een doos pralines cadeau. De directeur aast nu op de titel van "mooiste man", sommige mannelijke collega's moeten misschien voor ontslag vrezen. Piets cursisten hadden ook een presentje voorzien voor hem. Johann had een tas meegekregen van de collega's uit Blankenberge met de boodschap: Kust ze.

Het was een leuk en ontroerend afscheid. Zei Piet: "Ik werk hier 13 jaar en ik ben altijd graag komen werken. Dat kan niet iedereen zeggen."

Dankjewel Piet voor je inzet en voor je grapjes en we wensen je een mooie pensioentijd.